Blogger Templates

Monday, 19 December 2011

awak! awak! awak! nak ni.. boleh??

nak ni !nak ni! ... cantik sangat kasut ni .. tapi harga pun cantik.. aduhai..

Sunday, 30 October 2011

mural....

hari isnin sampai khamis, buat mural kat makmal bio.. dari pagi sampai tengah hari...
saya hanya membantu ... yang jadi ketua tuk buat mural , yusra ngan afnan.. kawan-kawan yang tolong adalah farhani, balqis , syarir , hidayah , fadilah , syahirah.. dan ramai lagi.. chinese girl x tolong sbb ramai yang x datng sekolah..

sungguh penat buat mural tu.. walaupun duduk je tapi tangan yang lenguh..
hahaha..



p/s: dah x tau nak tulis ape lagi.. otak dah blank.. huhuhu <3
      

Monday, 24 October 2011

pergi swimming pool!...

semalam aq , fadilah ngan ami gi swimming kat paroi... memang seronok.. secare x sengaja terserempak sabrina ngn kawan die g swimming.... hahaha
fadilah dengan gembira nye buat back flip kat situ..
pastu aq belajar berenang . fadilaha jadi sifu.. hahaha

akhirnya pandai jugak berenang sikit2... walaupun gerak sikit je.. huhuhu.. tengah seronok berenang getah rambut aq hilang .. sekarang kene beli yang baru... ape ape pun memang best g situ ngan kawan.. hilang rase kebosanan yang tahap melampau kat dalam fikiran...
                          huhuhu <3

Monday, 10 October 2011

MERDEKA!!! buat sementara waktu je..

hari ni pmr berakhir... hihihi
akhirnye, segala tekanan dapat dilepaskan... hihi walaupun x stress seperti yang dikatekan.. <3
YEAH! dapat bukak fb selalu... memandangkan broadband dah digantikan dengan yang baru..

Saturday, 8 October 2011

HARI INI..

hari ni ayah masuk hospital.. sebab ayah kene bedah kat mata.. sakit katarak..

Friday, 7 October 2011

my first day.. :)

hari ni aq buat blog...
ni baru first time..
x pandai lagi wat bende2 ni sume..
org barula katekn.. hihi